Yaşam

7 Kasım 2023 Salı: Yeni kitaplar okuyucularını bekliyor

Özel içerik

Bugün 7 Kasım 2023 Salı… Raflardaki yeni kitapları siz okurlarımız için hazırladık. İşte okuyucularını bekleyen kitaplar arasında bu hafta sizin için seçtiğimiz kitaplar.

İyi okumalar dileriz…

995 km

Usta şair ve yazar Murathan Mungan’dan ustaca bir roman…

Sayfa: 264

2001 Arı Kovanı

Yaşananların birinci şahidi olan ve yıllar süren davalarla yaşananların günah keçisi ilan edilmeye çalışılan adın dönemin Halk Bankası Genel Müdürü Yenal Ansen tarafından kaleme alınan 2001 Arı Kovanı, belgesel niteliğinde bir eser. diğer taraftan olup bitenlere bakacaksınız.

Sayfa: 320

Kırk Üç’te Korkunç Traktör Yağmuru

Ödüllü yazar Afşin Kum, büyük ses getiren ve hem okur hem de izleyicinin beğenisini kazanan Sıcak Baş ve Kübra’nın ardından 19 çarpıcı öyküden oluşan Kırk Üç’ün Dehşet Veren Traktör Yağmuru adlı öykü kitabıyla okurların karşısına çıkıyor.

Sayfa: 208

Kendi Işığınıza Yürüyün

Kemal Sayar, zor günleri sağ salim atlatabilmek için kendi ışığımıza işaret ediyor. Yeniden umutla parlayacak bir ışık. Yalnız değil, birlikte; Kalp düzeyinde bir çaba.

Sayfa: 312

Tanrıların Gölgesi

Tanrıların Gölgesi

Tanrılar savaşıp kendilerini yıkıma sürükledikten sonra, onların düşüşü Vigrið topraklarını paramparça etti. Artık güce aç yöneticilerin kan davaları yürüttüğü, canavarların ormanlarda ve dağlarda kol gezdiği yeni bir dünya doğuyordu. Ölü tanrıların güçlü kemiklerini aramaya yetecek kadar cesur veya çaresiz olanların yaşadığı bir dünya. Dağlarda ve fiyortlarda savaş söylentileri yankılanırken kader üç kişinin izinden gitti. Tehlikeli bir arayış içinde olan bir avcı, dövüş şöhreti peşinde koşarak ayrıcalıklı bir yaşamı reddeden bir asilzade ve Kan Yeminlileri olarak bilinen ünlü paralı askerlerden intikam almak isteyen bir köle.

Sayfa: 576

LO

Edebiyatımızın sevilen yazarı Şermin Yaşar, samimi anlatımı ve çocuk dünyasına dair özgün anlayışıyla çocuk edebiyatında yeni sayfalar açmaya devam ediyor. Lo’yu tanıdığınızda onu çok seveceksiniz ve hikayesini asla unutmayacaksınız.

Sayfa: 120

Mutluluğu Sende Bulan Misafirden Ötesi Senindir

Dünyaca ünlü yazar Hakan Mengüç’ün Türkçe sekiz kitabı bulunmaktadır. Aynı zamanda besteci ve müzisyen olan Mengüç’ün kitapları 11 dile çevrildi.

Sayfa: 184

Okuma yazma bilmeyen Okuma yazma bilmeyen

Yazarın tek otobiyografik metni Okuma Yazma Bilmeyen Yazarlar, ölçülü, kısa cümleleriyle ve ne fazla ne eksik sözleriyle doğrudan okuyucunun kalbine hitap ediyor.

Sayfa: 48

havalı şeyler

Serinkler’de Ayşenur Tanrıverdi hayatla bağdaşmayan insanların düşüncelerine sızıyor. Bazen hiçbir şey yapmadan seyrederek, bazen intikam içgüdüsüyle yeniden inşa edilen mutluluğun, insanın kendiyle yüz yüze geldiği gerçek ve eşsiz anların peşine düşer. Bir anlık serinlik içinde, yaşama sevincini engelleyen zorlukları, utançla beslenen arzuları, gerçekleri, gerçeğe uymayanları, insanın özünden kopan cinnetleri sahneliyor.

Sayfa: 119

Çünkü Fısıltılar Vardı

Çünkü Fısıltılar Vardı, gerçekliğin perdesini adım adım kaldıran, kurguyu hayatın karşısına, insan gerçeğini de kurgunun karşısına yerleştiren bir roman.

Sayfa: 104

Sayfa için iletişim:

[email protected]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu