Yaşam

Bu hafta Gönül Dağı var mı yok mu neden olmasın? Dizi final mi yaptı yoksa ara mı verdi? 10 Aralık Gönül Dağı yeni bölümü bugün var mı yok mu?

Bu hafta Gönül Dağı var mı yok mu neden olmasın? Dizi final mi yaptı yoksa orta mı? 10 Aralık Bugün Gönül Dağı’nın yeni bölümü var mı yok mu? Sevilen dizi Gönül Dağı’nın bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Seri, geçen hafta maçlar nedeniyle yoktu. Bu hafta izleyicileri, Bu hafta Gönül Dağı var mı yok mu, neden olmasın? 10 Aralık Cumartesi Gönül Dağı’nın yeni bölümü yok mu haftaya? araştırma yapmak Pekala, Mount Heart’ın yeni bir bölümü var mı? Heart Mountain bu gece müsait mi? Detaylar burada…

GÖNÜL DAĞI’NIN YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Gönül Dağı’nın yeni bölümünün önümüzdeki hafta yayınlanması bekleniyor. Dünya Kupası maçları nedeniyle 10 Aralık bu akşam Gönül Dağı’nın yeni bölümü yok.

Gönül Dağı, Katar’da başlayan 2022 Dünya Kupası nedeniyle 3 hafta ekranda olmayacak. Bu dönemde Dünya Kupası maçları TRT 1’de yayınlanacak. Dizi için alınan bu karar izleyenleri üzerken, 21 Kasım ortası-18 Aralık yeni bölüm yayınlanmayacak.

GÖNÜL DAĞI BUGÜN MU, YOK MU, NEDEN YOK?

Dünya Kupası maçları nedeniyle bu akşam Gönül Dağı’nın yeni bölümü yok. Ancak bugün saat 20:00’de Gönül Dağı Özel bölümü ekrana gelecek.

Gönül Dağı final mi yaptı yoksa ara mı verdi?

Hayır, dizi finale kalamadı. Seriye Dünya Kupası maçları nedeniyle bir süre ara verildi.

GÖNÜL DAĞININ KONUSU NEDİR?

Yazar Mustafa Çiftçi’nin henüz gün yüzüne çıkmamış bozkır hikayelerinden uyarlanan dizi, Anadolu insanının hayatını konu alıyor. Sloganı ise dizinin afişinde “Bozkırda Bir Anadolu Masalı” olarak yer aldı.

Dizi, “Gedelli” adlı bir kasabada yaşayan üç amca ve üç kuzenin hikayesini anlatıyor. Çocukluklarından beri küçük çaplı buluşlar yaparak bir şeyler icat eden, teknolojik aletlerle uğraşan ve onları tamir eden bu üç kuzen, büyüdüklerinde de icatlar yapmaya devam ediyor ve farklı kanat yapısına sahip bir uçak geliştiriyorlar…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu