Teknoloji

Dead Space Remake Deneme Sürümü Yayınlandı

Dead Space Remake oyununu satın almadan önce denemek isterseniz Electronic Arts yayıncı indirimleri süresince geçerli olacak bir fırsat sunmuş durumda. Isaac Clarke ile yaşadığımız korkunç maceraya bir göz atmak isterseniz Steam mağazasına gidin.


İlginizi çekebilir:  Ölü Alan İncelemesi


Oyunların deneme sürümleri veya belirli bir süre için yayıncıların çeşitli oyunlarını tam sürüm olarak oynamak, özellikle güçlendirmelerin üst üste binmesi düşünüldüğünde bizim için güzel fırsatlar. Gözümüze kestirdiğimiz bir oyun(lar)ın verdiğimiz paraya değip değmediğini görmek açısından olduğu kadar mevcut sistemimizde gösterdiği performans(lar) açısından da ideal.

Dead Space Remake Denemesini Kaçırmayın

Motive tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan Dead Space Remake’in bir buçuk saatlik deneme sürümü prestijiyle bugün yayınlandı. Ancak sonlu periyodik ve 29 Mayıs 2023 Pazartesi günü 20:00 CEST’de sona erecektir. . Yani Amerikalı yayıncının dün başlayan indirim kampanyasından yararlanabileceğiz. Rastgele porsiyon kısıtlaması olmadığı için bize verilen süre içerisinde ilerleyebileceğimiz ve keşfedebileceğimiz kadar ilerleyebileceğiz.

Hikaye olarak USG Ishimura gemisinde geçen Dead Space yapım oyununda sıradan bir mühendis olan Isaac Clarke rolünü üstleniyoruz. Görevimiz, mürettebatı öldürülen ve Necromorph adlı bir yaratık türü tarafından enfekte edilen devasa bir gemiyi tamir etmektir. Ancak öte yandan karakterimizin partneri Nicole kayıptır. Isaac olarak araçlarımız ve mühendislik becerilerimizle onarım işini yapmak için yola çıktık. Tabii bir yandan USG Ishimura gemisinin gizemini çözerken bir yandan da akıl sağlığımızı korumaya ve hayatta kalmaya çalışıyoruz.

Bildiğiniz gibi deneme sürümlerinde kaydedilen seviyeler, satın alma durumunda çoğunlukla tam sürüme aktarılıyor. Dead Space Remake için böyle bir detay verilmemiş olsa da duyuru haberine yapılan yorumlardan birinde MBK isimli bir kullanıcı tarafından böyle bir transferin doğrulandığı görülüyor.

haberhuyuk.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu