Haber

Eskişehir’de Şiddetli Rüzgar Tramvay Seferlerini Durdurdu

Şiddetli rüzgar sonucu devrilen ağaç tramvay seferlerini aksattı

Ağaca düşmekten kıl payı kurtulan Lokman Memişhan:

“Yaralanmadan saniyeler içinde kurtuldum”

ESKİŞEHİR – Eskişehir’de aniden etkisini artıran şiddetli rüzgar sonucunda ağaçtan koparak enerji tellerinin üzerine düşen dal parçası tramvay seferlerinin geçici olarak durmasına neden oldu.

Eskişehir’de şiddetli rüzgar sonucu Köprübaşı’ndaki ağacın büyük bir kısmı tramvay elektrik tellerinin üzerine devrildi. İsmet İnönü Caddesi’nden gelip İki Eylül Caddesi’ne giden bir tramvay, vatandaşların ikazıyla son anda durdu. O sırada bisikletle seyreden bir vatandaş koltuk altında kalmaktan kurtuldu. Elektrik kablolarının büyük bölümünün düşmesinin ardından tramvay seferlerinde aksamalar meydana geldi. Yetkililer, Batıkent, Çamlıca ve Çankaya hariç tüm hatlardaki seferlerin aralıklı olarak durduğunu belirtirken, olay yerine gelen ekipler tellerin üzerine düşen ağacı ve tramvay yoluna saçılan yaprakları temizledi.

“Yaralanmadan saniyeler içinde kurtuldum”

Bisikletiyle gezerken ağaca düşmekten kurtulduğunu belirten Lokman Memişhan, “Bisikletimle karşıdan geliyordum. Ağaçtan kopan dal bir anda elektrik tellerinin üzerine düştü. kuvvetli rüzgar tramvayı gösterdik hattı hemen durdurdular görevliler temizlik yapıyor reşadiye bölgesinde de hatta sıkıntı var dedik “Sorun olduğunu duyduk. Hemen hattı durdurdular. Hat kesildiği için başka bir durum olmadı. Ağacın altından geçilecek mesafe yoktu, bir adımlık mesafe vardı. Sakatlıktan saniyeler içinde kurtuldum.”

lice-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu