Haber

Manisa deprem bölgesine takviye çalışmalarını sürdürüyor

MANİSA (iGFA) –Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, afet bölgesine gönderdikleri iş makinaları ve işçilerle arama kurtarma çalışmalarını sürdürürken, afette vatandaşlara yardım amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni araç desteği sağlandı. alan daha fazla ve istekli çalışanlar bölgeye taşındı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Memiş, Sağlık İşleri Daire Başkanı Erhan İnce, Makine İkmal Bakım Onarım Daire Başkanı Emrullah Oğulluk, Özel Kalem Gökmen Aytaç bölgeye taşınan çalışanı uğurladı.

Deprem bölgesinde araç, gereç ve insan gücünün yanı sıra hazırlanan 25 adet 4×4 kamyonet ve 50 kişilik işçi grubuna gezi öncesi hayırlı işler dileyen Sağlık İşleri Daire Başkanı Erhan İnce, “Görevin ilk gününden itibaren. deprem, arkadaşlarımız bize ulaşarak gönüllü olmak istediklerini ifade ettiler. Allah onları kutsadı, bugün onlara bir fırsat verdi. Sağlık İşleri Başkanlığı olarak bundan dolayı çok mutluyuz. Çünkü biz arkadaşlarımızı kutsal bir göreve gönderiyoruz. Allah yar ve yardımcısı olsun. Her zaman yanındayız. Her zaman elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu