Haber

Mustafa Yalçın’dan 100.yıl mesajı

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, yaptığı açıklamada, Türk Milleti’nin Kurtuluş Savaşı’ndaki kutsal çabasını cumhuriyetle taçlandırmasının üzerinden 100 yıl geçtiğini belirterek, bu coşkuyu Talas’ta özel programlarla kutladıklarını belirtti.

Başkan Yalçın, mesajında, Türk Milletinin zaferlerle dolu şanlı bir tarihe sahip olduğuna dikkat çekerek, “Egemenliğin millete ait olduğunun göstergesi olan Cumhuriyet, zor ve meşakkatli bir milli mücadelenin ardından elde edilmiştir. Zaferle birlikte; Kurtuluş Savaşı’yla milletimiz bağımsızlığına ve karakterine en uygun yönetime kavuşmuştur.” “Cumhuriyet 29 Ekim 1923’te kurulmuştur. Bu yıl 100’üncü yıl dönümünün sevincini yaşıyoruz. Aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve yoldaşlarına şükranlarımı sunuyorum. silahlarımız ve aziz şehitlerimiz.” Sözlerine yer verdi.

FESTİVAL TALAS’TA DEV TÜRK BAYRAĞI

Mesajının son bölümünde Şenlik Talas’ın 100. Yıl Etkinlikleri’ne dikkat çeken Başkan Yalçın, ilçede 3 gün boyunca Türk Bayrağı dağıtıldığını, tüm cadde ve kavşakların Türk Bayrağı ile süslendiğini hatırlattı. Önder Yalçın, Pazar günü saat 20.00’de Yamaç Paraşütü İniş Alanında gerçekleştirilecek dünyanın en büyük Türk Bayrağı açılış programına tüm Kayserilileri davet etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu