Haber

Sezer Spor Kulübü Sporcuları ve Antrenörleri Belediye Başkanını Ziyaret Etti

Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de önemli başarılara imza atan Sezer SporKulüp sporcuları ve antrenörleri Sezer Çallı, Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu, Şengel’i ziyaret etti.

Bu yıl düzenlenen 3 büyük şampiyonada da başarı gösteren ve ulusal grup eleme kriterlerinde orta sıralarda yer alan 3 genç sporcu, daha büyük başarılar hedefiyle Selçuk’u ve Türkiye’yi temsil etmek için çalışacaklarını belirtti.

Türkiye Kickboks Turnuvası birincisi ve Dünya Kickboks Şampiyonası ikincisi Umut Koçer, “Şu anda önümüzde Avrupa Kickboks Şampiyonası var. Ben de katılacağım. İnşallah en iyisi olurum” şeklinde konuştu. orada ve ben şampiyon olacağım”.

Türkiye Şampiyonası’nda üçüncü olan Asmin Dinç, “Bir sonraki Milli Takım elemelerinde ve Dünya Şampiyonası’nda birinci olacağım” dedi.

Türkiye Kickboks Turnuvası 2. Dünya Kickboks Şampiyonu Naz Yinden, “Türkiye Şampiyonası’nı kazanarak milli takıma katıldım. Avrupa Şampiyonası birincisi olmayı hedefliyorum” dedi.

“Mutluyuz, gururluyuz”

Sezer Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Sezer Çallı, Efes Selçuk Belediyesi’ne desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Bu yıl 3 büyük şampiyona yapıldı ve bunlar ulusal grup eleme kriterlerinde orta sıralarda yer aldı. Bu 3 şampiyonada 2 sporcumuz başarılı oldu. Puanlama ve Avrupa Kick’te birinci oldular Boks Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etmeyi hak ettiler.Bana, İzmir’e ve Selçuk’a bir galibiyet oldu.Bu birinciliği elde edebildiğimiz için mutlu ve gururluyuz. Çocuk yetiştirebildiğimiz için gururluyuz. Bize destek olan belediyemize gerçekten çok teşekkür ediyoruz. Takviyelerini asla bizden vermiyoruz. Hiç çekinmediler. Çok teşekkür ederiz” dedi. – İZMİR

gerger-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu