Haber

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci: “Aydın tarımsal kalkınma kapasitesi ile önemli bir il”

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 36’ncı sektör toplantısını Aydın’da yapacaklarını belirterek, “Aydın, tarımsal kalkınma kapasitesi ile önemli bir ildir.”

Aydın’a gelen Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Vali Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti. Ziyaret öncesi valiliğin şeref defterini imzalayan Bakan Kirişci, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bakan Kirişci, “Cumhurbaşkanımızın depremden iki gün önce Aydın’a ziyareti oldu. Biz de onlara eşlik ettik. Göreve geldiğimiz günden bu yana 35 ilde sektör paydaşlarımızla bir arada olduk. 36.yı gerçekleştirmek Aydın her alanda olduğu gibi sahip olduğu orman varlıkları ve tarımsal gelişme kapasitesi ile Tarım ve Orman Bakanlığı olarak bizler için değerli bir ildir.

Konuşmasında merhum Başbakan Adnan Menderes’i de anan Bakan Kirişci, “Bir yandan milletimiz 14 Mayıs’ta sandık başına gidecek. Bu süreçte demokrasi adına hayatını feda eden Adnan Menderes’i rahmetle anıyoruz. Vatana ‘Milletin sözü yeter’ sözüyle, Bugün demokrasi varsa, varsa bu tür savaşçılara borcumuz var, Canını feda eden demokrasi şehitlerine borcumuz var. hepsinden razı olsun, kendilerine rahmet ve merhametiyle muamele etsin.İlginiz için de çok teşekkür ederim.Aydın’daki programımızın keyifli bir gün olacağına eminim.Bizim için faydalı olacak, şubemiz bizim olsun. Katkıda bulunacağız. Buna sevineceğiz. Öncelikle yapımcılarımızı öperek dinleyeceğiz.” – AYDIN

haberceltikci.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu