Haber

Torbalı Belediyesi’nden spora dev yatırım

Torbalı Belediyesi ilçede yatırımlarına devam ediyor. Bugüne kadar onlarca projeye hayat veren Torbalı Belediyesi, (Merinos-Sasa) Erdemoğlu Holding ile Cumhuriyet Mahallesi’nde belediyeye ait araziye yapılacak kapalı spor salonu, tenis kortu ve çevre düzenlemesi için protokol imzaladı.

Dün gerçekleşen imza törenine Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin ve Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu katıldı. 800 metrekarelik projenin ilgili yükümlülükleri taraflarca imzalanırken, Erdemoğlu böylece ülke genelindeki sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. Bugüne kadar cami, okul, taziye, karakol, öğrenci yurtları, sağlık ocakları, müzeler gibi tüm toplumun yararlanacağı hizmetleri hayata geçiren Erdemoğlu Holding (Merinos-Sasa) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu ve parklar bugüne kadar hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile şimdi Torbalı’da. ‘ ya da dev bir spor tesisi yapılmasına katkı sağlayacak.

PROJENİN DETAYLARI SONUÇLANDI

Bölge halkının yoğun talebi üzerine hayata geçirilecek projenin detayları da belirlendi. Cumhuriyet Mahallesi Halk Yapı Sitesi’nde bulunan alana yapılacak kapalı spor salonunda seyirciler için tribün de bulunacak. 800 metrekare alan üzerine inşa edilecek olan proje bir yıldan kısa sürede tamamlanarak faaliyete geçecek. Projenin adının Torbalı Belediyesi Merinos İbrahim Erdemoğlu Kapalı Spor Salonu olacağı belirtilirken, projenin detayları geçtiğimiz şubat ayında yapılan meclis toplantısında oybirliğiyle kabul edildi.

TEKİN: “PROJE İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Torbalı’ya yeni spor kompleksi yapılacağı sözünü veren Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “(Merinos-Sasa) Camilerden, taziye evlerine, okullardan müzelere birçok yapıyı ülkemize kazandıran Erdemoğlu Holding. , karakoldan öğrenci yurtlarına, parklardan sağlık merkezlerine, sosyal sorumluluk projeleriyle. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu ile ilçemiz için dev bir protokole imza attık. İmzaladığımız protokol ile ilçemiz Cumhuriyet Mahallesi’nde belediyemize ait alana Kapalı Spor Salonu ve Tenis Kortu’nun da yer aldığı Spor Kompleksi yapılacak. Hayırsever İş İnsanı İbrahim Erdemoğlu’na şahsım ve ilçem adına teşekkür ederim. İlçemize hayırlı olsun.” terimleri kullandı. Öte yandan (Merinos-Sasa) Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, spor kompleksinin Torbalı için güzel olmasını dilediğini ifade etti.
Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu