Haber

İsa sordu, Ali Koç alıyor! Süper Lig’den Fenerbahçe’ye yıldız golcü

Spor Toto Büyük Lig’de şampiyonluk yarışında Galatasaray’ın gerisinde kalan Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hız verdi. Adana Demirspor’dan Samet Akaydın’a yer veren sarı-lacivertlilerde gündemde bu kez Fatih Karagümrük’ün yıldız futbolcusu Fabio Borini var.

SALDIRI HATTINI GÜÇLENDİRMEK İSTİYORLAR

Hücum hattını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, Antalyaspor’dan Hacı Wright’ın ardından kariyerini Karagümrük’te geçiren 31 yaşındaki kanat forvet Fabio Borini’yi de radarına aldı. Sarı lacivertliler, bu iki transferi de kısa sürede bitirerek hamle limitini güçlendirmek istiyor.

SÖZLEŞME SÜRE SONU SONA ERİYOR

Performansıyla göz dolduran İtalyan yıldızın sözleşmesi dönem sonunda sona eriyor. Transfer kulislerinde yer alan iddialara göre; Başkan Ali Koç, Borini’nin durumunu Karagümrük mevkidaşı Süleyman Hurma ile görüştü. 2 milyon euro bonservis bedeli teklif edildi. Hurma ise bonservissiz gelen tecrübeli futbolcu için verilen bu numaraya sıcak baktı.

PERFORMANSI

Kariyerinde Chelsea, Roma, Liverpool ve Milan gibi kulüplerde forma giyen Borini, Muhteşem Lig’de Fatih Karagümrük ile çıktığı 57 maçta 21 gol atıp 13 asist yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu