Haber

City&President ödülleri sahiplerini buldu! Haberler.com’un başarısı törenle taçlandırıldı.

Kayseri’nin Milletvekili Murat Cahit Cıngı, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği (TİGAD) Yönetim Kurulu Üyeleri ve belediye başkanlarının katıldığı Kent & Belediye Başkanı Ödülleri 2023 programıyla büyük ses getirdi. Türkiye’nin dört bir yanından protokol üyeleri, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı. Ulusal kanal Haberler Sunuculuğunu Yeşim Eryılmaz’ın yaptığı tören, televizyon kanalları ve sosyal medyada canlı yayınlandı. Gecede, tüm Türkiye’yi kapsayan online anket sonuçlarına göre en başarılı belediye başkanlarına ödülleri verildi. Haberler.com’da organizasyonda etik ve prensipler haberlerAnlayışından dolayı ödüle layık görüldü.

YEREL YÖNETİMLERLE İLGİLİ ÖNEMLİ İSİMLER KAYSERİ’DE BULUŞTU

Kent&Başkan Dergisi; Tüm Türkiye’yi kapsayan çevrimiçi anket kapsamında ödül almaya hak kazanan belediye başkanları ile Türk Belediyeciliğinin ve yerel yönetimlerin gelişmesi ve güçlenmesi için çalışan önemli ve seçkin isimleri Kayseri’de bir araya getirdi.

DEPREMİN KAHRAMANLARI UNUTULMADI

Ödül Töreni Programında deprem bölgesinde hayatın normale dönmesi için verilen mücadele ile gösterilen birlik ve beraberlik de vurgulandı. Deprem bölgesinde Koordinatör Vali olarak görev yapan ve yaraların sarılması için insanüstü bir çaba gösteren Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve kaybetmesine rağmen büyük bir özveriyle mücadele eden TBMM Dijital Medya Komisyonu Başkanı Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman 12 yakını, deprem bölgesindeki yaraları sarmak için seferber oldu. Bu süreçte deprem bölgesindeki halkımızın sesinin daha fazla duyulmasını sağlayan belediye başkanlarımıza, kaymakamlarımıza ve basın mensuplarına teşekkür plaketleri takdim edildi.

HABERLER.COM’A ETİK VE İLKELİ YAYINLARINDAN DOLAYI ÖDÜL

Gecede Haberler.com da etik ve ilkeli yayınlarıyla ödüle layık görüldü. Ödülü Haberler.com Genel Yayın Yönetmeni Bedia Teymur ve Yeni Medya Yönetim Kurulu Başkanı birlikte aldı.

“ÖDÜLLÜ BAŞKANLARIMIZI KUTLUYORUM”

Kaynak: Haberler.com / Medya

haber-sariyahsi.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu