Haber

Fatih Erbakan, Amerika’nın İncirlik Üssü’nün kapatılması çağrısında bulundu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Hükümete çağrımızı yineliyoruz. Amerika’nın İncirlik Üssü’nü kapatın. İsrail’i korumak için Malatya’da kurulan Kürecik Radar Üssü’nü bir an önce kapatın.” söz konusu.

Erbakan, İl Başkanları Toplantısı öncesinde parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi.

Ekim ayında 23 bin yeni üye kaydederek 305 bin üyeye ulaştıklarını belirten Erbakan, hedeflerinin 500 bin üyeye ulaşmak olduğunu söyledi.

Gazze’de hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Erbakan, Avrupa’nın İsrail’in Gazze baskınlarına sınırsız destek verdiğini söyledi.

Erbakan, “Rahmetli Erbakan Hocamız ‘AB yok, Siyonizm var’ sözünü boşuna söylemedi. Erbakan Hoca, ‘ABD kurulduğu günden bu yana Siyonizmin emrindedir. Amerikan yönetiminin dostudur ve İslam dünyasına hiçbir iyilik gelemez.’ “dedi.

Erbakan, “Gazze’ye saldırılar sırasında uluslararası kuruluşların hiçbirinin bir işe yaramadığını gördük. Konuşmaktan başka bir şey yapmadılar. Hepsi uluslararası toplumu göreve çağırıyor. Uluslararası topluma çağrıyı kim toplarsa, hiçbir şey yok. Uluslararası toplum, bu insanlık ayıbıdır ve şu anda bu katliamla karşı karşıyayız.” “Ne yazık ki aralarında İslam İşbirliği Teşkilatı’nın da bulunduğu şanlı kuruluşların hiçbir faydası olmadı.” değerlendirmesini yaptı.

Babası Necmettin Erbakan, konuşmasında Filistin’de yaşanan olaylara yanıt olarak, “Siyonizm timsah gibidir, üst çenesi ABD, alt çenesi AB, kuyruğu İsrail, gövdesi işbirlikçilerdir” dedi. Müslüman ülkelerde.” Bu sözleri hatırlatan Erbakan, 7 Ekim’den bu yana hükümete ve Müslüman ülke yöneticilerine Gazze’deki zulmün durdurulması için somut adımlar atmaya ve yaptırımlar uygulamaya çağrıda bulunduklarını hatırlattı.

Erbakan, partisinin milletvekillerinin TBMM Başkanlığı’na dilekçeyle başvurduğunu belirterek, “Dilekçede yer alan taleplerimizin bir an önce Meclis’te oylanmasını ve Meclisimizin bu konuda karar almasını istiyoruz. TBMM’de temsil edilen tüm partilerin desteğiyle yönlendirme yapıyoruz.” söz konusu.

Fatih Erbakan, “Hükümete çağrımızı yineliyoruz. Amerika’nın İncirlik Üssü’nü kapatın. İsrail’i korumak için Malatya’da kurulan Kürecik Radar Üssü’nü bir an önce kapatın. Çocuk katili siyonistleri korumak bize mi düşüyor?” İfadelerini kullandı. ???????

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu